Tesla 9.2. - veliki ekran za najbolje iskustvo

Written by

Tesla 9.2. – veliki ekran za najbolje iskustvo

mobilni svijet, u žiži| Views: 1838

Za telefon Tesla 9.2 s pravom možemo reći da je telefon koji pruža više.

Njegov veliki ekran omogućava najbolje korisničko iskustvo, a u pitanju je zapravo prvi Tesla telefon sa notch ekranom koji pruža potpuno novi doživljaj u odnosu na svoje prethodnike.

Dijagonala ekrana ovog uređaja, debljine samo 7.9 mm, je 5,86 inča i to je ujedno najveća dijagonal anekog telefona ovog proizvođača. Notifikacioni bar se krije upravo u dodatnom prostoru ekrana, što korisnicima omogućava više prostora za sve ostalo.

Takođe, govorimo i o HD+ ekranu, ali i 16 miliona boja, što će sve zajedno doprinijeti da svaki detalj na ovom velikom displeju, čiji je odnos strana 19:9, oživi. Pomenuti smartfon posjeduje Smart Eye Protection tehnologiju, koja redukuje emisiju štetnih plavih nijansi, što znači da njegov ekran štiti vaše oči.

Od ostalih performansi, važno je spomenuti unapređeni osmojezgarni MediaTek Helio P22 procesor koji radi na 2.0 GHz. Uz 4GB RAM, 32GB interne memorije, kao i slotom za Micro SD kartice do 256GB, ovo je uređaj sa gotovo fabričkim Andorid-om (Android 8.1 Oreo).

Tesla 9.2 na zadnjoj stani ima dvostruku kameru, od 16 MP, odnosno 5 MP, dok prednja kamera od 16MP ima blic i opciju za slikanje širokog selfija.

Ovaj telefon, koji je dostupan u srebrnoj i crnoj boji, pronaći možete i u ponudi kompanije m:tel.