Tesla klime sa WiFi bežičnim upravljanjem su ono što vam treba ovog ljeta

Trenutne, izuzetno visoke temperature nagnale su mnoge da, ukoliko do sada nisu, razmisle koji klima-uređaj izabrati za svoj dom ili radni prostor.

Od klima-uređaja prvenstveno očekujete da je u pitanju – štedljiva tehnologija. Ako uz to govorimo i o WiFi bežičnom upravljanu, onda je to baš ono što vam treba ovog ljeta.

Sve to, i mnogo više, nude Tesla Inventer klime (neki od modela su TA36FFLL-12410IA, TA71LLML-24410IAW, TA53LLML-18410IAW, TA35LLML-12410IAW). A šta to konkretno nude?

Pa, ove uređaje odlikuju značajno niža potrošnja, napredna tehnologija, nečujan rad, vrhunski kvalitet vazduha, turbo hlađenje, produžen vijek trajanja, manji troškovi održavanja i, možda ne trenutno prioritetna, ali svakako bitna stavka – izuzetna efikasnost u zimskom periodu, i sve to po pristupačnoj cijeni.

Model TA36FFLL-12410IA nudi i više od pobrojanog, s obzirom na to da nudi mogućnost da zadržavate kontrolu nad vremenom i kada ste daleko od kuće. Naime, zahvaljujući Smart WiFi funkciji, ovaj uređaj uključujete, očitavate, pratite, podešavate i isključujete s bilo kojeg mjesta, s ciljem uštede električne energije i postizanja savršenog komfora u svom stanu ili radnom prostoru.

Kada je riječ o potrošnji električne energije, govorimo o 1800W.

Od ostalih specifikacija tu su, između ostalih, anti-fungicidna zaštita, automatsko čišćenje, automatska dijagnostika, super EMC performans, nerđajuće kućište, inteligentno odleđivanje, konstrukcija za tihi rad, pomoćni prekidač i hidrofilično aluminijumsko krilce.

Ne smijemo zaboraviti sleep mod, ali i indikator greške, sistem bešumnog protoka vazduha, obostrani odvod vode, višestepeno podešavanje brzine ventilatora, auto restart, kao i tajmer perivi filter.