Written by

Tesline klime dolaze sa ugrađenim WiFi-jem za bežično upravljanje

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 1232

Ljetnje temperature su idealno vrijeme za priču o klima-uređaju koji će biti zaslužan za potpun ugođaj u vašem domu, odnosno radnom prostoru.

Od klima-uređaja prvenstveno očekujete da je u pitanju – štedljiva tehnologija.

Teško da ćete naći klima-uređaj koji odlikuju značajno niža potrošnja, napredna tehnologija, nečujan rad, vrhunski kvalitet vazduha, turbo hlađenje, produžen vijek trajanja, manji troškovi održavanja i, možda ne trenutno prioritetna, ali svakako bitna stavka – izuzetna efikasnost u zimskom periodu, i sve to po pristupačnoj cijeni. Govorimo o Tesla Inverter klimama, odnosno modelima TA36FFLL-12410IA, TA71LLML-24410IAW, TA53LLML-18410IAW, TA35LLML-12410IAW, TC35V3-12410IA, TC50V3-18410IA i TC61V3-24410IA.

Model TA36FFLL-12410IA nudi i više od pobrojanog, s obzirom na to da nudi mogućnost da zadržavate kontrolu nad vremenom i kada ste daleko od kuće. Naime, zahvaljujući Smart WiFi funkciji, ovaj uređaj uključujete, očitavate, pratite, podešavate i isključujete s bilo kojeg mjesta, s ciljem uštede električne energije i postizanja savršenog komfora u svom stanu ili radnom prostoru.

Kao što sam naziv kaže, ovaj klima-uređaj ima inverter kompresor, kapacitet od 12000 BTU te Eko gas R32. Energetske klase A++/A+ (hlađenje/grijanje), dolazi u bijeloj i sivoj boji, s protokom vazduha od maksimalno 480 m3/h i kapacitetom odvlaživanja od 1.1 l/h. Kada je riječ o potrošnji električne energije, govorimo o 1800W.

Od ostalih specifikacija tu su, između ostalih, anti-fungicidna zaštita, automatsko čišćenje, automatska dijagnostika, super EMC performans, nerđajuće kućište, inteligentno odleđivanje, konstrukcija za tihi rad, pomoćni prekidač i hidrofilično aluminijumsko krilce. Takođe, uređaj posjeduje i sleep mod, indikator greške, sistem bešumnog protoka vazduha, obostrani odvod vode, višestepeno podešavanje brzine ventilatora, auto restart, tajmer perivi filter i, kako je i ranije navedeno, ugrađen WiFi za bežično upravljanje.