Written by

Tražite savršen poklon za 8. mart? Mi imamo sjajne ideje!

preporučujemo| Views: 1038

samsung

Ako ste muškarac, skoro sto odsto smo sigurni da ste pred svaki 8. mart u problemu. Čak i ako ste žena, treba vam mnogo dobrih ideja kako biste uvijek poklonili nešto posebno osobi koja vam je draga.

Šta mislite o mobilnom telefonu kao sjajnom poklonu? Nema sumnje da biste obradovali baš svaku ženu jednim cool mobilnim telefonom. U nekoj zlatnoj ili čak roza varijanti.

E, sad, baš kao što je svaka žena posebna, tako i njen telefon mora da bude u skladu sa njenim senzibilitetom. Jedan od modela koji bismo vam predložili je model telefona Samsung  J5 2017. Za sjajne zajedničke fotke, ovaj telefon ima i glavnu i sekundarnu kameru od 13MP, što znači da će selfi biti idealan. Ako tome dodamo činjenicu da je u pitanju dual sim, mogućnosti za komunikaciju je još više.

Mudar izbor za osmijeh na licu žene kojoj poklanjate nešto za ovaj praznik je sigurno i iPhone SE od 32 GB, taman dovoljno za sve fotografije i aplikacije.  Model P10 lite je i te kako pametan izbor za poklon, jer će Octa core procesor i interna memorija od 32GB biti dovoljna za sve informacije koje se pohranjuju, a brzina koja odlikuje ovaj telefon će zadiviti.

Ako je u pitanju prijateljica ili na primjer mlađa sestra,  bacite pogled na ZTE V8 lite. Tanak je samo 8mm, idealnog dizajna, savršeno će prijanjati u nježne ruke, a povoljna cijena je samo još jedan od razloga za njegovu kupovinu.

 Naravno, u ponudi m:tel-a možete da pronađete navedene telefone po najpovoljnijim cijenama, a veliki plus je što sve to možete plaćati i na rate do 24 mjeseca.

Klikom na nazive telefona možete saznati više informacija kako o specifikacijama telefona tako i o samoj ponudi kompanije m:tel.