TV_TO_GO

Written by

TV To Go

iz ponude, m:vijesti| Views: 1451

Televizija u pokretu

 

Postoji mnogo razloga za m:tel TV pakete. Neki od tih razloga su moderne funkcionalnosti poput premotavanja, pauziranja ili snimanja sadržaja, odlične videoteke sa najnovijim epizodama najpopularnijih serija i sati najboljih filmskih ostvarenja. Pored toga, m:tel TV vam svakodnevno nudi raznovrsne TV sadržaje, od sporta, zabave, dječijih emisija i crtaća, do informativnih sadržaja, kulinarskih i muzičkih kanala.

Pored svega navedenog, m:tel TV razlikuje se od drugih i po tome što svojim korisnicima nudi “televiziju za ponijeti”, tj. TV To Go.

Ova usluga omogućava vam da svoje omiljene televizijske sadržaje ponesete sa sobom i da TV gledate gdje god da se nalazite, bilo da ste na bazenu, u dvorištu, na izletu, u autobusu…

TV To Go je odlično rješenje i kada ukućani žele da gledaju različite sadržaje u isto vrijeme, jer pored klasičnog TV ekrana, možete gledati program na uređaju koji sami izaberete – na tabletu, računaru ili mobilnom telefonu.

Ono što je dodatno važno je da se mobilni internet saobraćaj koji se koristi u okviru TV To Go usluge ne tarifira, odnosno  – besplatan je.

Uslugu TV To Go dobijate uz bilo koji TV Paket kompanije m:tel, a ne zaboravite i na uvijek aktuelne promotivne ponude.

Za više informacija pozovite korisnički servis 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.