Written by

Twitter testira novi redizajn

m:reza, preporučujemo| Views: 670

Ako ste pasionirani „tviteraš“ onda vam se ova vijest sigurno neće dopasti jer svi znamo koliko su „tviteraši“ osjetjivi na izged omiljene društvene mreže. Naime, Twitter je napravio novi redizajn zbog koga će odgovori i komentari ispod „tvitova“ dobiti sasvim novi doživljaj.

Iz Twitter-a kažu da se nove funkcije interno testiraju već mjesecima, a sada su dai priliku i svim korisnicima da ih isprobaju prije zvaničnog lansiranja koje bi trebalo da se desi u narednih nekoliko mejseci. Ovo je jedan od načina da korisnici lakše prihvate promjenu.

Ako koristite Twitter na iOS operativnom sistemu možete kliknuti na link za pretragu gdje će vam biti postavljena kratka pitanja u vezi vaše omiljene platforme, jeziku te zemlji u kojoj boravite. Pozivnice za beta testiranje trebalo bi da budu poslane u narednih nekoliko mjeseci.

Šta podrazumijeva ovaj novi redizajn?

Za početak opcije Like i Retweet su sakrivene dok ne kliknete na njih. Vizuelno, novi dizajne je nekeko opušetniji, kutije za konverzaciju su zaobljene, a sivo-plave nijanse djeluju nekako umirujuće.

Još uvijek nije poznato da li će se i kada desiti zvanično lansiranje nove verzije, a do tada isprobajte.