Written by

U m:tel TV paketima pronaći ćete najbolje TV sadržaje

m:tel IPTV, tv filter| Views: 786

Za najnovija svjetska filmska i serijska ostvarenja dovoljno je da zavirite u HBO videoteku u okviru m:tel TV-a. 

Dvodjelni dokumentarac o kojem se u posljednje vrijeme mnogo priča „Napuštajući Neverlend“ već možete pronaći u HBO videoteci u okviru m:tel IPTV-ja.

Ovaj veoma emotivni dokumentarni film istražuje odvojene ali paralelne priče dva dječaka koja su se sprijateljila sa Majklom Džeksonom. Džejms „Džimi“ Sejfčak imao je 10 godina, a Vejd Robson 7 godina, kada su sa svojim porodicama bili pozvani u čudesan svijet Majkla Džeksona, očarani njegovim bajkovitim životom kada mu je karijera bila na vrhuncu.

Kroz mučne intervjue sa Sejfčakom, koji sada ima 37 godina, i Robsonom, koji ima 41, kao i njihovim majkama, suprugama, braćom i sestrama, „Napuštajući Neverlend“ gradi sliku o kontinuiranom zlostavljanju, istražujući komplikovana osjećanja koja su dovela oba muškarca do toga da se suoče sa svojim iskustvima nakon što su i sami dobili sinove. 

U četvrtak 14.03. počinje da se emituje i treća sezona serije„Dobra borba“ koju takođe možete pratiti putem HBO videoteke. 

U trećoj sezoni, Dajana Lokart pokušava da otkrije da li je moguće odoljeti ludoj administraciji i sačuvati zdrav razum, dok Ejdrijan Bouzman i Liz Redik-Lorens teško izlaze na kraj sa novim post-činjeničnim svijetom, u kom advokat sa najboljom pričom pobjeđuje advokata sa najboljim činjenicama…   

Pored odličnih novih naslova u HBO videoteci, m:tel vam donosi i druge TV sadržaje: 

“Džonatan Krik” – serijski film od 5 epizoda, emitovaće od 15.03. svakog petka od 20.00 časova na RTRS Plus.  

 Alen Dejvis je  Džonatan Krik, mađioničar koji je prirodno talentovan za dedukciju i rješavanje najtežih zagonetki. Kad jednog dana na njega naleti Medlin Magelan, novinarka koja istražuje naizgled nemoguće ubistvo, on shvati da je talentovan za rješavanje najkomplikovanijih kriminalističkih slučajeva. Džonatan i Medlin postaju tim… 

„Dobro mjesto“, od 21. marta, od ponedjeljka do petka u terminu od 22.55 časova, nagrađivana je komedija Majkla Šura  koja obećava mnogo smijeha i još iznenađenja ove sezone. Pratite je na kanalu Fox life.

Avanture zagrobnog života se nastavljaju jer se “Dobro mjesto” vraća u drugoj sezoni punoj novih obrta i humora. U završnici prošle sezone, Elenor (Kristen Bel), otkrila je nevjerovatnu istinu o “Dobrom mjestu”, što primorava Majkla (Ted Danson) da preradi svoju strategiju. Sada Elenor pokušava da pronađe Čidija (Vilijam Džekson Harper) kako bi zajedno pronašli način da pobjegnu.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.