mSAT_fotokonkurs_1300x620

Written by

Učestvujte u foto-konkursu kompanije m:tel i osvojite m:SAT televiziju

m:tel info, m:vijesti| Views: 1675

Podijelite sa nama sliku svoje kuće i možda baš vi dobijete jedan od četiri vrijedna m:SAT poklona

Do 4. juna 2020. godine na m:tel društvenim mrežama Facebook i Instagram otvoren je foto-konkurs „Moja kuća lijepa kao slika“. Kako smo sigurni u to da ste protekli period iskoristili da sredite vaš kutak iz snova, pozivamo vas da nam putem naših društvenih mreža dostavite slike svojih vikendica, kuća i okućnica koje ćemo podijeliti i uvrstiti u naš foto-konkurs. Autore najljepših fotografija očekuju vrijedni pokloni – m:SAT pretplata i oprema na korištenje u trajanju od 6 mjeseci!

m:SAT televizija dostupna je svima bez obzira na lokaciju, širom BiH. U ponudi su tri različita paketa koja birate na osnovu svojih potreba. Preko 140 TV kanala garancija su za najbolje domaće, filmske, sportske i zabavne sadržaje i to na dva televizora istovremeno!

Ukoliko ne učestvujete u foto-konkursu, možete da odaberete svoj paket putem sajta mtel.ba i na kućnu adresu vam stiže oprema potrebna za instalaciju: satelitski prijemnik sa integrisanom m:SAT karticom i vrhunska satelitska antena sa opremom i profesionalnom montažom.

A za dodatne informacije pozovite 0800 50 905.