uhvati priliku

Written by

Uhvati dobru priliku

m:vijesti| Views: 519

uhvati prilikuSpremite se za svjetsko prvenstvo, gledajte utakmice na odličnom Samsung ili Sony LED TV-u i požurite jer prvih 50 korisnika dobija Sony Playstation 4 za samo 1 KM

Bliži se svjetsko prvenstvo, a naša želja je da uživate u čarima fudbala isto onako kako bi uživali i da ste na stadionu u Brazilu. Zbog toga vam nudimo priliku da nabavite jedan od odličnih LED televizora po nojboljim cijenama i da pratite utakmice uz Open IPTV, a za kompletnu zabavu prvih 50 Trio ili Quadro Plus korisnika (novi ili postojeći korisnici koji dodaju jednu ili više usluga u paket) dobijaju  Sony Playstation 4 po cijeni od 1 KM.

Odlučite li se za paket Open Trio Plus,  LED TV SONY  32R420 može biti vaš po cijeni od samo 129 KM. Isti televizor uz paket Quadro Plus biće vaš za samo 1 KM.

Ukoliko ipak više volite Samsung , LED TV UE32F4000 uz paket TrioPlus može biti vaš za 59 KM, a uz Quadro Plus za samo 1 KM.

Da vas podsjetimo,  ako tražite tri usluge na jednom mjestu, onda je Trio pravi izbor za vas. Uz beskrajan izbor odličnih digitalnih TV programa, besplatnih razgovora i neograničenog interneta, uživaćete u blagodetima modern komunikacije.

Ako  želite i uslugu mobilne u paketu – pravi izbor su Quadro paketi. U ponudi su četiri varijante u zavisnosti od toga koliko razgovarate mobilnim telefonom. Dodatna pogodnost su i quadro brojevi za povoljnije razgovore prema mobilnoj i fiksnoj mreži.

Omogućite zabavu cijeloj porodici, uhvatite priliku i uživajte u svjetskom prvenstvu na pravi način.

U cijene je uračunat PDV.

Ponuda traje od 1. maja 2014. do isteka zaliha.

Za više informacija pozovite korisnički servis 0800 50 005.