xperia z2

Written by

Uhvati savršen trenutak

m:vijesti| Views: 397

sony xperia z2

Posjetite m:tel Facebook stranicu i rezervišite SONY Xperia Z2 na vrijeme

Sonyjev najbolji voodotporni pametni telefon do sada, koji kombinuje najbolji ekran, zvuk, fotoaparat i kameru i ekskluzivnu ponudu zabave, stigao je i kod nas.

Snimajte i ponovo proživite svaki detalj uz fotoaparat i kameru Xperia Z2 pametnog telefona sa 20,7 MP auto-fokus kamerom. Zabilježite svoje najljepše trenutke u rezoluciji 4x većoj od Full HD rezolucije i proživite ih ponovo. Zahvaljujući namjenskom tasteru kamere spremni ste snimati akciju gde god se zatekli – pa čak i u vodi. Ovaj moćni telefon je otporan na prašinu i vodootporan* je, te spaja ljepotu i funkcionalnost. Ekran od 5,2 inča I zavidne tehničke karakteristike pružiće vam poptupno uživanje u širokom spektru zabavnih sadržaja. Xperia Z2 takođe nudi i izuzetan kvalitet zvuka uz izlaz za stereo zvučnik i Sonyjevu tehnologiju digitalnog blokiranja buke.

Uz tarifu Moj Mix 80 Sony Xperia Z2 može biti vaša po cijeni već od 299 KM, u Open Quadro Plus paketu  po cijeni od 199 KM, a u tarifnom paketu Bez Limita 120, za poslovne korisnike, ovaj fantastični telefon može biti vaš već za 149 KM.

Rezervišite vrhunski smartphone SONY Xperia Z2 na vrijeme, jer uz prvih 50 rezervacija poklanjamo i elegantni SONY SmartWatch 2.

Rezervacija je moguća do isteka zaliha i važi i za poslovne korisnike. Detaljnu tehničku specifikaciju i cijenu telefona u različitim paketima možete pronaći u webshopu.

Rezervacija nije obavezujuća i važi do poziva za potvrdu rezervacije.

*U svježoj vodi, sa zatvorenim portovima, do 1,5m dubine i 30 minuta.