Written by

Upotpunite praznike uz Tesla televizor

m:arket, preporučujemo| Views: 1035

Za Tesline uređaje vrijedi pravilo da nude mnogo više u odnosu na TV uređaje iz iste, ili čak i više cjenovne klase.

Prije svega, kvalitetni paneli Tesla televizora, omogućavaju širok ugao gledanja i dobru vidljivost iz svih uglova. To znači da, gdje god da se u nalazili u prostoriji, veoma lako ćete moći da pratite svoje omiljene programe, a naročito u predstojeće vrijeme novogodišnjih praznika.

Uz odličnu sliku, jasan kontrast i živopisne boje, Tesla televizore odlikuje i kristalno čist zvuk čime je odlična zabava u domu zagarantovana. Ne treba zaboraviti i na krajnje jednostavna podešavanja, kao i privlačan dizajn koji se uklapa u svaki prostor.

Kompanija Tesla nudi veliki izbor dijagonala između 32 i 55 inča, a mi vam danas preporučujemo model 40K309BF. Povoljni i pouzdani Tesla televizori iz serije tri posjeduju panel A klase, tjunere za prijem digitalnog signala, sve neophodne konekcije te se s pravom može okarakterisati kao jedan od „Best Buy“ uređaja.

Tesla 40K309BF definitvno će vam pružiti kvalitet koji je za klasu iznad cijene. A koliko ona iznosi u ponudi kompanije m:tel možete da provjerite klikom na link.