Written by

Upoznajte m:tel tim: Vasilije Živanović Šef odjeljenja za tehničku pripremu, instalaciju i održavanje terminalne opreme – Izvršna jedinica Foča

prijateljstva| Views: 584

Vasilije Zivanovic-foto

Vasilije Živanović je diplomirani inženjer elektrotehnike i u m:tel-u radi kao šef odjeljenja za tehničku pripremu, instalaciju i održavanje terminalne opreme u Službi za eksplataciju i održavanje pristupne mreže u Izvršnoj jedinici Foča. U kompaniji m:tel je već devetnaest godina, a obavljao je brojne i odgovorne zadatke i poslove.

“Zadatak odjeljenja na čijem sam čelu je kako i sam naziv kaže ispitivanje tehničkog rješenja za pružanje servisa klijentima i instaliranje i održavanje servisa. Rad u ovom odjeljenju je veoma dinamičan, jer pored redovnih kancelarijskih poslova vezanih za izvještaje, ovjeravanje utroška terminalne opreme i instalacionog materija, stalno komuniciram sa radnicima odjeljenja koji su na terenu, u cilju efikasnosti koja je za ovo odjeljenje veoma bitna”, ukratko nam je Vasilije opisao svoj svakodnevni angažman. Odgovornost ovog posla, između ostalog se ogleda u tome da se skrati, koliko je to moguće, vrijeme ispitivanja tehničkih rješenja, otklanjanja smetnji kao i instalacije servisa. Cilj je naravno jasan- obezbijediti kompletnu uslugu s ciljem zadovoljenja zahtjeva korisnika, što je, kako kaže, izuzetno važno za našu kompaniju. Naglašava da se poslovni procesi u Izvršnoj jedinici Foča odvijaju u duhu izražene kolegijalnosti i poštovanja, te da ih to zajedništvo čini veoma uspješnim.

“S obzirom da su poslovni procesi ovog odjeljenja vezani direktno za klijente, pokušavam da stalnom komunikacijom sa kolegama iz tima ukažem na važnost korektnog, odgovornog i strogo poslovnog odnosa pri obavljanju radnih zadataka, uz obavezno poštovanje procedura i pravila koja je predvidjela naša kompanija. Mislim da u ovom uspijevam, što se može vidjeti kroz postignute rezultate ovog odjeljenja”, kategoričan je inženjer Živanović.

Skromno podvlači da ne bi izdvajao neke posebne projekte u kojima je bio angažovan, ali podsjeća da je jedan od učesnika rekonstrukcije i izgradnje porušenih RR objekata i pristupne mreže, čime su stvoreni uslovi za poboljšanje rada postojećih servisa i obezbijeđeni preduslovi za instalaciju novih servisa. Na taj način je popraćen tehnološki razvoj u oblasti telekomunikacija, a po čemu je kompanija m:tel prepoznatljiva.

“Sve svoje aktivnosti sam usmjerio u pravcu stvaranja kako zadovoljnih radnika, tako i zadovoljnih klijenata, što je mislim i cilj ove izuzetno velike i uspješne kompanije. Raditi u m:tel-u, pored redovnih radnih zadataka, znači stalno učiti i usavršavati se prateći nove tehnologije koje nigdje tako brzo ne napreduju, kao u oblasti telekomunikacija”, jasno i nedvosmisleno je Vasilije Živanović opisao svoje viđenje radnog angažmana i poslovnih procesa u Kompaniji.