Uredite svoj dom uz pomoć ovih aplikacija

Written by

Uredite svoj dom uz pomoć ovih aplikacija

m:apps, preporučujemo| Views: 649

Uređenje doma je veliki posao, koji može da iziskuje dosta vremena, ali i novca.

Vaš pametni telefon, u tom pogledu, ne može obaviti posao za vas. Međutim, smartfon može da vam bude od pomoći tokom tog kreativnog procesa. Naime, pojedine aplikacije vam mogu olakšati renoviranje ili uređenje doma, tako što će vam, ponuditi praktične savjete ili ideje. Ovo su neke od najboljih Android aplikacija za uređenje doma.

Build.com

Ovo je jedna od novijih aplikacija za uređenje doma. U suštini, Build. com je nešto kao Amazon, ali za uređenje doma, te nudi različite alate i pribore. Možete pratiti šta je novo u ponudi, kupovati stvari, kreirati liste želja i još mnogo toga. Takođe, možete konsultovati projektante za različite savjete. Aplikacija je besplatna, ali ćete, naravno, sve što budete naručivali morati da platite.

Home Design 3D

Aplikacija Home Design 3D nudi mogućnost da jednostavno započnete renoviranje doma iz udobne fotelje. Pomoću nje možete mijenjati tlocrt prostorija, premještati namještaj, a dobra je i za mnoge druge arhitektonske zahvate, sve dok ne postignete željeni izgled vašeg doma. Možete je koristiti i kada ste offline.

Homify

Homify je jedna od novijih aplikacija ove vrst i  takođe je besplatna. U pitanju je izvor ideja za projekte prilikom uređenja doma. Aplikacija ima biblioteku sa više od 1,5 miliona fotografija raznih unutrašnjih i arhitektonskih rješenja. Možete da sačuvate omiljene fotografije, pogledate najnovije dizajnerske trendove i još mnogo toga. Čak može da vam preporuči molere, dizajnere enterijera ili druge stručnjake koji će vam pomoći tokom uređenja.

Houzz

Radi se o jednoj od najpopularnijih home design aplikacija. Sadrži kolekciju sa više od 11 miliona fotografija, kao i brojne skice pomoću kojih možete da svoje ideje unesete na postojeće fotografije. Ovdje možete pogledati i pet miliona proizvoda, kao i korisničke komentare o njima, ali aplikacija ne sadrži reklame.