Written by

Uživajte u ljetnim danima uz nove filmove m:tel TV-a

m:tel IPTV, tv filter| Views: 841

Ekskluzivno na National Geographic kanalu-dokumentarni film „Svjedoci: Dan D“, 6. juna,  u 22:55 časova

Jedan važan dan. Pet heroja. Pet ključnih tačaka koje su promijenile tok Drugog svjetskog rata tokom Dana D, kroz pogled onih koji su napravili razliku. Rijetki arhivski snimci, dramatična rekonstrukcija i svjedočenja naših pet heroja daju nam jedinstvenu sliku o tome kako je izgledao ovaj događaj.

Reprezentativna glumačka postava nam pripovijeda interesantnu priču u filmu “Mama”, u nedjelju, 9. juna 2019. godine u večernjem terminu od 22:40 časova

Mlada žena (Dženifer Lorens) tone u ludilo i paranoju kad u njen udaljeni seoski zamak počnu da pristižu nepoželjni gosti – koji su na neki misteriozan način povezani sa njenim mužem (Havijer Bardem), pjesnikom koji se bori sa kreativnom blokadom. Ed Haris, Mišel Fajfer, Brajan Glison i Domnal Glison takođe glume u ovom filmu. Scenario i režiju potpisuje Daren Aronofski („Rekvijem za snove“, „Crni labud“).

TV HBO nam donosi fenomenalu priču sa pregršt zapleta, film “Teška vremena u El Rojalu”, koji je na programu 10.juna 2019. godine u 21:00 časova

Sedam stranaca, svaki sa svojom tajnom koju mora da zakopa, sastaju se na jezeru Taho, u oronulom El Rojalu, hotelu s mračnom prošlošću. Tokom jedne kobne noći, svi će imati posljednju priliku za iskupljenje… Prije nego što sve ode dođavola. Džef Bridžiz, Sintija Erivo, Dakota Džonson i Kris Hemsvort predvode zvjezdanu glumačku postavu ovog trilera prepunog napete neizvjesnosti i šokantnih otkrića. Sedam stranaca, svaki sa svojom tajnom koju mora da zakopa, sastaju se na jezeru Taho, u oronulom El Rojalu, hotelu s mračnom prošlošću. Tokom jedne kobne noći, svi će imati posljednju šansu za iskupljenje… Prije nego što sve ode dođavola.

Četvrtak, 13.6. u 20:00 časova na TV CINEMAX možete pogledati film Neposlušnost”, koji je pobrao odlične kritike poznavalaca sedme umjetnosti

Nakon smrti oca rabina, njujorška fotografkinja Ronit (Rejčel Vajs) odlazi na sahranu u svoju ortodoksnu jevrejsku zajednicu u sjevernom Londonu, u kojoj je odrasla. Tamo se ponovo sretne sa dvoje prijatelja iz djetinjstva: stidljivom Esti (Rejčel Mekadams) i posvećenim vjernikom Dovidom (Alesandro Nivola) koji su, na Ronitino iznenađenje, sada bračni par. Zajednica ne odobrava Ronitinu sekularnu odjeću i ponašanje, ali, uprkos njihovim razlikama, ona se ubrzo zbliži sa Dovidom i Esti – pogotovo Esti. Ronitino uznemirujuće prisustvo kod kuće vrši dodatni pritisak na bure baruta potisnutih emocija i prijeti da raspali davno uspavane strasti i kontroverze.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.