12_Days_of_Giving_Keyart_1920x1080

Written by

Uživajte u praznicima uz Pickbox NOW videoteku

m:tel IPTV, tv filter| Views: 674

Ostvarite popust na pretplatu i uživajte u m:tel prazničnom poklonu

 

Decembar uvijek sa sobom nosi posebnu prazničnu atmosferu. Televizijski sadržaji prilagođeni su nadolazećim praznicima, a hladni dani nas zadržavaju u toplim domovima. Zato, ima li šta bolje od tople čokolade i opuštanja u udobnom naslonjaču ispred TV-a?

A ako svemu tome dodamo i m:tel praznični poklon za sve nove korisnike m:tel Paketa integrisanih usluga, onda pored uživanja u najbržem optičkom internetu, neograničenim razgovorima, i najboljem TV programu sa najmodernijim TV funkcionalnostima, možete da uživate i u 12 mjeseci Pickbox NOW sadržaja!

Ukoliko se za m:tel ponudu odlučite već ovog mjeseca, Pickbox NOW vam preporučuje odlične praznične filmske naslove za sve generacije:

12 dana davanja

Bakster je talentovani fotograf, ali ne uspijeva da živi od toga. Kad u igri na sreću osvoji 50 000 dolara, Bakster odluči da pomogne porodicama koje svojoj djeci ne mogu da priušte božićne poklone, iako njegova vjerenica želi da novac potroši na njihovo vjenčanje. Bakster nastavlja da anonimno poklanja novac, pa po gradu počne da kruži legenda o tajanstvenom dobrotvoru. Bakster upozna Vestina, sedmogodišnjaka sa samohranom majkom Pamelom. Bakster počne da pomaže Vestinu, a dječak počne da ga doživljava kao očinsku figuru i dovede Bakstera pred veliku životnu prekretnicu.

12 veselih pasa

12_Dogs_of_Christmas_Keyart_1920x1080

Za vrijeme Velike krize, Emu pošalju u mali grad kod Delores, prijateljice njenog oca. Delores hladno dočeka Emu koja se nađe usred velike gradske debate oko zakona koji zabranjuje pse. Ema će uz pomoć školskih, i nekoliko odraslih prijatelja, kao i više od 60 pasa, pokušati da pridobije građane i spasi pse.

Pepeljugin Božić

A_Cinderella_Christmas_Keyart_1920x1080

Endži ulaže veliki trud u vođenje firme svog ujaka, ali njena rođaka Kendas preuzme sve zasluge. Kako bi dobila vlasništvo u firmi, Endži pomogne Kendas da dobije pozivnicu za poznati božićni maskenbal koji održava bogati Nikolas. Ali Kendas se razboli, a Endži ode na bal umjesto nje, pa ona i Nikolas odmah osjete veliku privlačnost. Nikolas odluči da se vjenča sa maskiranom devojkom koju je upoznao na balu, ali hoće li Endži radije izgubiti sve za što je radila ili ljubav svog života?

Savršen Božić

Stiv i Sintija su se upravo vjenčali i čekaju svoj prvi Božić kao muž i žena, pa pozovu svoje porodice da proslave s njima. Ali baš kad Stiv dobije otkaz, Sintija otkrije da je trudna, pa odluče da ništa ne objelodane svojim porodicama da ne bi pokvarili slavlje.

Čuda se dešavaju

Dejl Lendis svake godine za Božić stavlja božićnu jelku na krov svoje kuće i redovno, svake godine, zbog toga završi pred sudijom. Da bi spriječio da se to i dalje ponavlja, sudija naloži braniteljki Sari i tužiocu Džonu da nađu rješenje i otkriju o čemu je reč. Dotadašnji suparnici na sudu primorani su da rade zajedno, pa s vremenom ostave suparništvo po strani. Kad otkriju da Lendis postavljanjem jelke odaje počast svojoj ljubavi, shvate da bi za Božić dva srca mogla da nađu jedno drugo.

Božić sestara Marč

Sestre Džo, Meg, Bet i Ejmi su očajne kad saznaju da njihova majka planira da proda kuću u kojoj su odrasle čim se vrate sa božićnih praznika, jer više ne mogu da plaćaju održavanje. Džo nagovori sestre da zajedno obnove kuću prije nego što se roditelji vrate, ali među njima dođe do trzavica, najviše zbog ljubavnih problema, a sve na kraju kulminira velikom svađom. Hoće li Ejmi uspjeti da pomiri svoje sestre i riješi ljubavne probleme kako bi na vrijeme dovršili radove i zadržale kuću?

Vesela rodbina

Otkako su joj roditelji poginuli, Aleks odgaja njen realistični brat koji je od djetinjstva uči da ne postoji magija, pa tako ni Zubić vila, Uskršnji zeka, pa ni Deda Mraz. Aleks sad ima 28 godina i u vezi je sa Piterom koji je njena sušta suprotnost. Kad Aleks pristane da se uda za Pitera, vrijeme je da upozna njegove roditelje koji su niko drugi nego Deda i Baka Mraz.

Odbrana Djeda Mraza

Šerif Skot Hanson uhapsi Deda Mraza koji mirno spava u šumi zbog zločina koji, naravno, nije počinio. Deda Mrazu mora da se održi suđenje, a pitanje je hoće li se završiti na vreme kako bi Deda Mraz mogao da podeli poklone. Stvar se dodatno zakomplikuje kad se šerif zaljubi u Deda Mrazovu advokaticu.

Postanite već danas korisnik m:tel Paketa usluga i uživajte u predstojećim praznicima!

Za dodatne informacije o aktuelnoj ponudi kliknite ovdje.