sony_tv_mtel_blog

Written by

Velika zabava u 4K rezoluciji

m:arket, preporučujemo| Views: 910

Nova generacija Sony Android televizora čeka vas u m:tel ponudi

 

Uvećajte svijet živih boja i ponovo doživite svaki detalj u 4K rezoluciji na velikom ekranu od 65 inča. Moderan i elegantan, Sony Bravia KD-65XG8096 predstavlja novu generaciju televizora sa savršeno čistom i oštrom slikom na LED ekranu istinske 4K rezolucije.

Veliki ekran je idealan za porodična druženja uz sportske događaje, filmske hitove i popularne serije.

Da sve bude savršeno, tehnologija koja povećava rezoluciju X-Reality PRO izoštrava sliku i poboljšava je u realnom vremenu a inovativna tehnologija Motionflow XR omogućava vrhunsko uživanje u tečnim kadrovima sa oštrim detaljima čak i u scenama brze akcije.

Život je sjajan, naročito u više boja. TRILUMINOS ekran mapira boje iz šire palete i vjerno reprodukuje svaku sjenku i nijansu iz spektra.

Sa savršenom slikom dolazi i savršen ton. Precizno prilagođavanje zvuka stvara prožimajući doživljaj a bioskopski S-Force Front Surround sistem stvara uzbudljivo zvučno polje koje vas uvlači u samu akciju.

Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi funkciji, ovaj Android televizor lako uspostavlja vezu sa kućnom mrežom i omogućava vam pristup aplikacijama, igricama, Youtube-u i mnogim drugim opcijama.

Brže nego ikada ranije pronalazite omiljeni sadržaj pomoću glasa. Uz glasovnu pretragu dovoljno je da pitate – nema više komplikovane navigacije ni dosadnog kucanja.

Ugrađeni Chromecast vam omogućava da sa mobilnog uređaja na televizor prenosite omiljene video zapise, igre i aplikacije u punom kvalitetu. Dovoljno je da samo jedanput dodirnete dugme za prenos na ekranu Android ili iOS uređaja da biste stvari koje volite prebacili u veliki format.

Kupovinom ovog televizora u m:tel ponudi na poklon ćete dobiti i odlični Sony Xperia XZ2 mobilni telefon a ova ponuda vrijedi do isteka zaliha.

U preporučenoj TV+NET+TEL+MOB: L+ tarifi Sony Android TV može biti vaš uz mjesečnu ratu od 171 KM.

Sa Sony Android televizorom uronite u sliku i zvuk!