Više mobilnog interneta u okviru svih Posebnih tarifnih paketa za lica sa invaliditetom

U ponudi kompanije m:tel postoje i Posebni tarifni paketi za lica sa invaliditetom. Od 1. marta ove godine, svi korisnici ovih paketa na poklon dobijaju dodatni bonus od 1GB mobilnog interneta mjesečno!

Kao društveno odgovorna kompanija, m:tel u okviru svoje ponude nudi posebne uslove komunikacije za određene kategorije lica sa invaliditetom, a koji uključuju brojne dodatne bonuse i olakšice.

Od 1. marta 2021. godine, m:tel svim korisnicima Posebnih tarifnih paketa odobrava još veći mjesečni bonus mobilnog interneta – dodatni 1GB, sa maksimalnom brzinom prenosa. Svakako, nakon iskorištene količine podataka po maksimalnoj brzini prenosa, korisnik može do kraja obračunskog perioda neograničeno koristiti uslugu mobilnog interneta bez dodatne naknade, po smanjenoj brzini.   

Podsjećamo da su posebni uslovi i Posebni tarifni paketi definisani za kategoriju rezidencijalnih korisnika (fizička lica) kojoj pripadaju invalidi I i II grupe sa 100 odsto invalidnosti, na koje se primjenjuju propisi o ratnim i mirnodopskim invalidima, lica koja su potpuno i trajno izgubila vid, lica sa oštećenim čulom sluha od 90 do 100 odsto, lica oboljela od progresivne mišićne distrofije, multiple skleroze i srodnih mišićnih oboljenja, te lica sa 100 odstotnim tjelesnim oštećenjem prouzrokovanim zatajenjem rada bubrega.

m:tel je jedna od rijetkih kompanija u BiH koja je svoje zaposlene u prodaji obučila i za upotrebu znakovnog jezika, kako bi mogli da komuniciraju sa licima sa oštećenim sluhom u svojim poslovnicama.

Konstantno i predano, a u okviru svoje društvene odgovornosti, kompanija m:tel godinama unazad nizom projekata, aktivnosti i donacija učestvuje u stvaranju boljih uslova za život i funkcionisanje lica sa invaliditetom u BiH. Takođe, pažnja i podrška ove kompanije nije izostala ni kada je u pitanju ponuda, što dokazuju upravo ovi posebni paketi, tarife i bonusi za lica sa invaliditetom.   

Za više informacija pozovite 0800 50 000.