Vivo V21 je jedan od najtanjih novih telefona na tržištu

Serija telefona Vivo v21 za koje se kaže da će biti jedni od najtanjih novih telefona na tržištu, uskoro će biti predstavljena u Indiji.

Ranije objavljeni izvještaji navode da će u sklopu ove serije biti predstavljena dva različita modela telefona, Vivo V21 4G i Vivo V21 5G.

Kada je u pitanju dizajn najavljenih uređaja, ističe se da će model V21 5G biti najtanji telefon na tržištu sa svega 7,29mm i težiće 176 grama. Telefon bi takođe trebalo da posjeduje završnu obradu sa tehnologijom „premium AG glass finish“.

Najave su i da će Vivo v21 telefoni imati trostruki setap kamera, koje će biti postavljene u formaciji kvadrata na poleđini telefona. Pored toga, predviđa se da će imati opcije za regulaciju jačine zvuka na desnoj strani telefona, koji će biti postavljeni uz dugme za pokretanje uređaja.

Kada je u pitanju prednji panel ovih telefona, najavljuje se da će imati respektabilnu selfi kameru ugrađenu u sam ekran, zajedno sa LED svjetlima.

Najavljeni telefoni će doći sa OIS podrškom i biće ponuđeni u dvije boje. Model V21 5G bi trebalo da ima prednju kameru snage 44MP i primarnu jedinicu kamere od 64MP. Uređaj će imati i 8GB RAM memorije koje će podržavati 3GB virtuelne RAM memorije.