Huawei P smart Z

Written by

Volite pop-up kamere? Huawei P smart Z je za vas

mobilni svijet, u žiži| Views: 676

Definitivno više nema dileme – pop-up kamere su postale pravi trend u mobilnoj industriji, pa se sve više proizvođača okreće upravo ovakvoj vrsti selfie kamera. Ni Huawei ne zaostaje u ovoj trci, a kada smo pomislili da mobilna fotografija ne može biti bolja, ova kineska kompanija odlučila je da nas iznenadi.

Novi Huawei P smart Z spreman je u svakom trenutku za kreiranje fotografija i definitivno najzabavnijih selfie trenutaka do sada. Zahvaljujući mehanizumu koji pokreće kameru, ona će pri svakom aktiviranju iskočiti iz kućišta i napraviti savršenu fotografiju. Huawei je definitivno poznat po inovativnosti, a ovaj uređaj srednjeg cjenovnog ranga oduševiće vas, ne samo pop-up kamerom, nego i snažnim performansama.

Kako u Huawei-ju kažu, ovo skriveno blago ima 16 MP što predstavlja dvostruko unapređenje u odnosu na Huawei P smart 2019 koji je predstavljen početkom godine. Ova kamera je, takođe, opremljena AI tehnologijom zahvaljujući kojoj može prepoznati osan uobičajnih pozadina za fotografisanje te tako prilagoditi osvjetljenje i boje. Ne treba da strahujete ukoliko vam telefon krene padati u trenutku fotografisanja, jer se pop-up kamera automatski uvlači kada detektuje da je u slobodnom padu.

Zbog skrivene kamere korisnicima je 6.59-inčni ekran sada u potpunosti dostupan. Bez ikakvih problema možete gledati fotografije i razne video sadržaje, a Eye Comfort režim smanjuje plavo svjetlo i tako štiti vaše oči od dodatnog naprezanja. Uređaj je dostupan u tri boje – Midnight Black, Sapphire Blue i Emerald Green.

I sada ono najbolje, Huawei P smart Z možete pronaći u ponudi kompanije m:tel i ovaj odličan uređaj upariti sa nekom od tarifa. Ukoliko vas zanima još koji detalj o ovom telefonu, posjetiti www.mtel.ba i informišite se.