Written by

Vonderland na kanalu FOX Life

m:tel IPTV| Views: 622

Vonderlend

Od srijede, 8. jula 2015. godine, na televizijskom kanalu FOX LIFE radnim danima u 20.00 časova možete pogledati premijeru prve sezone serije Vonderlen.

Vonderlend je australijska serija koja bi se najbolje dala opisati kao romantična komedija. Radnja je smještena u kompleks stanova pod imenom Vonderlend u Sidneju i prati četiri para dok prolaze kroz ljubav, život i prijateljstva. Ženskaroš Tom (Majkl Dorman) pristaje za opkladu da se suzdržava od intimnih trenutaka sa svojom novom cimerkom tokom 12 mjeseci – inače će izgubiti svoj voljeni auto. Međutim, njegova idealna žena, Miranda (Ana Bamford) se uskoro useljava kod njega. Ostali parovi su nedavno vjenčani Stiv (Tim Ros) i Deni (Džesika Tovi), učiteljica Kolet (Ema Lang) i njen muž Rob (Ben Mingej), i advokatica Grejs (Bruk Sačvel) i njen novi ljubavnik Karlos (Glen Makmilan).

 Uloge: Ana Bamford kao Miranda Bomont, Majkl Dorman kao Tom Vilkoks, Ema Lang kao Kolet Riger, Trejsi Man kao Megi Vilkoks, Glen Makmilan kao Karlos dos Santo, Ben Mingej kao Rob Dafi, Tim Ros kao Stiv Bomont, Bruk Sačvel kao Grejs Barns, Džesika Tovi kao Deni Varvaris

 

Više informacija o Open IPTV sadržajima i Open ponudama pronađite na stranici open.mtel.ba