Written by

YouTube kanal: Troom troom – najzabavniji “uradi sam” projekti

m:ovo m:ono| Views: 1182

Foto: YouTube/Troom Troom

Internet predstavlja jedan nepresušan izvor informacija, savjeta i ideja koji prosto čekaju na realizaciju. Želite da saznate kako sami možete pripremiti ukusno jelo poput najboljih kuvara ili kako možete prekrojiti staru majicu u novom ruhu? Milion mogućih rješenja i tutorijala udaljeno je od vas samo jednim klikom.

Posljednih godina veliku popularnost stiču tzv. ’Uradi sam’ tutorijali koji na jednostavan način u nekoliko koraka i uz precizne instrukcije omogućavaju da naučimo apsolutno sve što nam ikad može zatrebati u svakodnevnici. U moru YouTube kanala ovog sadržaja jedan je posebno osvojio pažnju mlađih generacija i milenialsa a radi se o kanalu poprilično neobičnog sadržaja pod nazivom „Troom Troom”.

„Troom Troom” koji se polako ali sigurno približava impresivnom broju od 7 miliona pretplatnika na YouTube-u a već je premašio i milion pratilaca na društvenoj mreži Instagram. U čemu se krije tajna? To je pomalo teško objasniti.

Radi se o grupi mladih žena koje, prema sopstvenom opisu, kreiraju ’kratke uradi sam tutorijale koji bi svima mogli zatrebati’ ali ono što ovaj kanal čini zanimljivim su prilično živopisne teme kao što su ’14 čudnih način na koje možete unijeti hranu na čas’, ’Ideje za sve što možete uraditi sa jestivom šminkom’ ili ’Zanimljivi načini kako da iskoristite školski pribor’. Najbolje je da se i sami uvjerite u to kakva se sve vrsta sadržaja može pronaći na ovom zaista neobičnom kanalu.