Written by

Za našu djecu

m:vijesti, prijateljstva| Views: 155

Biti društveno odgovoran znači imati poseban pristup poslovanju, a koji zahtijeva odlučnost u želji da se zajednici bude podrška i prijatelj. m:tel je kompanija koja daje i pomaže, u kojoj društvo ima podršku i oslonac. 

Osnovnoj školi „Zajko Delić“ iz Vogošće, kompanija m:tel je poklonila potrebne priključke Pretplata NET:L+ usluge. Molba za dodjelu ovakve vrste donacije stigla je iz navedene škole, a razlog je omogućavanje izvođenja online nastave za odličnog učenika koji zbog bolesti nije u mogućnosti da prisustvuje nastavi na uobičajen način. Kompanija m:tel je ovom donacijom sa zadovoljstvom izašla u susret učeniku i ovoj školi, pridruživši se na taj način divnom činu rukovodstva škole i nastavnog kadra koji su pokazali veliku humanost i profesionalizam.

Za potrebe izvođenja niza obrazovnih aktivnosti za djecu srednjoškolskog uzrasta, m:tel je Zadužbini ,,Knez Miroslav Humski” iz Trebinja poklonio smart televizor. Ova zadužbina se bavi prikupljanjem i objavljivanjem arhivske građe naše kulturne baštine, te su protekle godine otvorili i sopstvenu biblioteku i čitaonicu. U toj čitaonici organizovano je niz aktivnosti za mlade, razni kursevi, školice i kvizovi. Zadužbina „Knez Miroslav Humski“ se bavi i objavljivanjem knjiga, a televizor koji im je bio potreban, značajno će doprinijeti unapređenju obrazovnih aktivnosti i izvođenje navedenih programa za srednjoškolce.

Kompanija m:tel se predano i konstantno svojom podrškom pridružuje svima onima koji svojim humanim djelima čine ovaj svijet ljepšim mjestom za život. I, kako poručuju iz m:tel-a, upravo ovakvi slučajevi kada niko drugi nije imao sluha za zaista skromne potrebe humanih ljudi oko nas, kompanija m:tel svojim primjerom želi da podstakne i druge da pomažu…