Zašto je Tesla 6.4 Lite dobar izbor za sve korisnike

Tesla 6.4 Lite, kompanije Comtrade, je jedan od onih telefona za koji kažemo da je dobar izbor za sve korisnike koji su u potrazi za pristupačnim, modernim i pouzdanim uređajem.

Više je razloga za to, a evo i koji su:

U pitanju je budžetski telefon sa naprednim funkcijama, jednostavan i lak za upotrebu. Za to je, između ostalog, zaslužan Android 8.1 Oreo, koji donosi bolje performanse na pristupačnijim uređajima.

Njegov jednoslojni In-Cell HD+ ekran dijagonale 5,5 inča postavljen je direktno na matičnu ploču, što obezbjeđuje kristalno jasan i živopisan prikaz te brže reagovanje na komande, ali i višu rezoluciju u odnosu na klasične LCD ekrane.

MediaTek MTK 6739 čip će vam, uzradnu memoriju od 3GB i bateriju od 2.700 mAh, omogućiti sate i sate upotrebe zahtjevnih aplikacija i video-igara. Za isključenje aplikacija koje često ostaju aktivne i nakon što ih ne koristimo, zadužen je DuraSpeed taster, pomoću kojih ih možete brzlo i lako ugasiti, dok se druga ponuđena opcija odnosi na aktiviranje štedljivog režima rada.

Na zadnoj strani je dvostruka kamera koju čine glavni senzor od 8MP i pomoćni senzor od 0,3MP, dok je prednja kamera rezolucije 5MP. Za video-zapise, tu je Full HD rezolucija, pri čemu će kamere biljležiti 60 sličica u sekundi.

Uređaj nudi mogućnost upotrebe dvije Nano SIM kartice ili kombinaciju Nano SIM i Micro SD memorijske kartice.